P.H. Fastighets & Interiörs Service

Stockholms län

Information

510701-XXXX är organisationsnummer för verksamheten P.H. Fastighets & Interiörs Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P.H. Fastighets & Interiörs Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som P.H. Fastighets & Interiörs Service finns i.

P.H. Fastighets & Interiörs Service har varit registrerat sedan 1995-01-31 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för P.H. Fastighets & Interiörs Service så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

P.H. Fastighets & Interiörs Service är och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för P.H. Fastighets & Interiörs Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med P.H. Fastighets & Interiörs Service så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Fastighetsskötsel samt snickeriarbeten och montering av hem- inredning.

Det finns olika personer som har en koppling med P.H. Fastighets & Interiörs Service och det är Sharifan, Hamid Reza som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,