C & K Systems (Europe) BV Holland filial, Sverige

Stockholms län

Information

Filialen skall bedriva utveckling och försäljning av radioutrustning, larmutrustning samt övrig teleteknisk utrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för C & K Systems (Europe) BV Holland filial, Sverige vars bolagstyp är Filial.

I Sundbyberg så är C & K Systems (Europe) BV Holland filial, Sverige ett av många bolag vars bolagstyp är Filial och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 1997-09-26 så skapades C & K Systems (Europe) BV Holland filial, Sverige och företaget är har ej F-skattsedel.

516402-5925 är organisationsnummret för företaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är C & K Systems (Europe) BV Holland filial, Sverige och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med C & K Systems (Europe) BV Holland filial, Sverige så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

Följande personer är på något sätt aktiva inom C & K Systems (Europe) BV Holland filial, Sverige är Björkman, Claes Gustaf Henrik som är född 1956 och har titeln VD, Lööf, Elsa Birgitta som är född 1960 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .