agb palltransport

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundbyberg och agb palltransport är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och agb palltransport är ett av dem. Statusen för agb palltransport är att Bolaget är aktivt.

agb palltransport är ett Enskild firma och skapades 1992-09-10. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som agb palltransport ska trivas.

agb palltransport är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Transporter, bud, ny och ombyggnad inom byggsektorn, solskydds- försäljning och montering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att agb palltransport är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är agb palltransport och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med agb palltransport så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-362006.

.

De som är på något sätt har med agb palltransport är Åberg, Alf Göran Benneth som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

agb palltransport har 521106-XXXX som sitt organisationsnummer.