Sundbybergs Värme Ventilations Teknik

Stockholms län

Information

530310-XXXX är organisationsnummer för bolaget Sundbybergs Värme Ventilations Teknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sundbybergs Värme Ventilations Teknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Sundbybergs Värme Ventilations Teknik finns i.

Sundbybergs Värme Ventilations Teknik har varit registrerat sedan 2000-02-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sundbybergs Värme Ventilations Teknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-15.

Sundbybergs Värme Ventilations Teknik är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Sundbybergs Värme Ventilations Teknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sundbybergs Värme Ventilations Teknik så kan ni göra det på telefon genom 070-7608623 eller genom brev på följande adress:

Service, reparation, injustering, besiktning samt ombyggnation av ventilation och värmeanläggningar med tillhörande el- och reglerutrustningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Sundbybergs Värme Ventilations Teknik och det är Lind, Jan-Erik Lennart som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,