ROFFES DENTALLABORATORIUM

Stockholms län

Information

530615-XXXX är organisationsnummer för företaget ROFFES DENTALLABORATORIUM. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ROFFES DENTALLABORATORIUM är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som ROFFES DENTALLABORATORIUM finns i.

ROFFES DENTALLABORATORIUM har varit registrerat sedan 1990-06-29 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ROFFES DENTALLABORATORIUM så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ROFFES DENTALLABORATORIUM är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för ROFFES DENTALLABORATORIUM är följande:

Vill ni komma i kontakt med ROFFES DENTALLABORATORIUM så kan ni göra det på telefon genom 08-257116 eller genom brev på följande adress:

Tandteknisk framställning och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med ROFFES DENTALLABORATORIUM och det är GUSTAFSSON, ROLF ALLAN GUNNAR som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,