Omduvill

Stockholms län

Information

I Sundbyberg finns det ett Enskild firma som heter Omduvill. Det finns flera verksamheter som liknar Omduvill i Stockholms län. Sundbyberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Omduvill är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-02-29 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1996-10-15 så har Omduvill varit registrerat och sedan 2000-02-29 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Omduvill och det finns fler verksamheter som är det i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Omduvill så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Omduvill så kan ni göra det på 08-7332727.

Diverse syarbeten och inköp, import och försäljning av textilier, konfektion, smycken och tillhörande attiraljer och diverse presentartiklar. Diverse konsultarbeten gällande kontorsgöromål. (Fakturering, kalkyler, bokföring, rådgivning, brevskrivning). Diverse Administrationsuppgifter, bokföring, löner, fakturering. Friskvård för djur och människor och även en del kursverksamhet, inköp och försäljning inom dessa områden.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Tärnström, Lena Margareta som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Omduvill har 540104-XXXX som sitt organisationsnummer.