FRISERSALONG RITVA JULKU

Stockholms län

Information

540323-XXXX är organisationsnummer för bolaget FRISERSALONG RITVA JULKU. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FRISERSALONG RITVA JULKU är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som FRISERSALONG RITVA JULKU finns i.

FRISERSALONG RITVA JULKU har varit registrerat sedan 1983-04-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FRISERSALONG RITVA JULKU så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

FRISERSALONG RITVA JULKU är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för FRISERSALONG RITVA JULKU är följande:

Vill ni komma i kontakt med FRISERSALONG RITVA JULKU så kan ni göra det på telefon genom 070-5777358 eller genom brev på följande adress:

Herrfriseringsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med FRISERSALONG RITVA JULKU och det är Julku Jansson, Ritva Anneli som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,