Lisbeth Lundahl Reportage

Stockholms län

Information

Lisbeth Lundahl Reportage hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Lisbeth Lundahl Reportage finns. I Sundbyberg så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Lisbeth Lundahl Reportage tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lisbeth Lundahl Reportage har haft sedan 1997-01-01. Lisbeth Lundahl Reportage har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lisbeth Lundahl Reportage så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3294686.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Lisbeth Lundahl Reportage har idag 550524-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lisbeth Lundahl Reportage

Bedriva verksamhet som frilansjournalist.

I Lisbeth Lundahl Reportage så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundahl, Lisbet Ros-Marie som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .