AN Fastighetsförvaltning

Stockholms län

Information

AN Fastighetsförvaltning är ett av många verksamheter som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som AN Fastighetsförvaltning finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

AN Fastighetsförvaltning är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-01-02.

AN Fastighetsförvaltning som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-11-27. Men sedan 2001-01-02 så har AN Fastighetsförvaltning varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AN Fastighetsförvaltning så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-285244.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter som AN Fastighetsförvaltning ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för AN Fastighetsförvaltning. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Förvaltning av fastigheter, upprätta underhållsplaner och budget, planera fastighets och markskötsel. förvärv och avyttring av fastigheter. planering och projektering av ny och ombyggnationer. upphandling avtal och entreprenader. inköp och försäljning av material fastighetsskötsel och markskötsel. kontraktskrivning hyresavtal. planering och utredning inför beslut i brf styrelse avseende olika förvaltningsfrågor.

Firmatecknare för AN Fastighetsförvaltning är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AN Fastighetsförvaltning och det är följande personer, Nehl, Anders som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för AN Fastighetsförvaltning är 551112-XXXX.