Rörman Installation & Service Sverige AB

Stockholms län

Information

Rörman Installation & Service Sverige AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Rörman Installation & Service Sverige AB finns. I Sundbyberg så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rörman Installation & Service Sverige AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Rörman Installation & Service Sverige AB har haft sedan 1994-01-01. Rörman Installation & Service Sverige AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rörman Installation & Service Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Signalistg. 16, 721 31, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-800010.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Rörman Installation & Service Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Rörman Installation & Service Sverige AB har idag 556026-0316 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Göransson, Jesper -Hallersbo, Tore -Johansson, Jan Ove Henning -Johansson, Mats Erland -Leifland, Mats Olof -Malmgren, Karin Maria eller en av dem i förening med -Hansson, Johan Anders -Nordin, Lars Christer -Persson, Jan Åke Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Rörman Installation & Service Sverige AB

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet med installationsinriktning inom byggbranschen, handel med och förvaltning av fast och lös egendom såsom fastigheter, andelar och övriga värdepapper, samt i övrigt bedriva med dessa rörelsegrenar förenlig verksamhet.

I Rörman Installation & Service Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Johan Anders som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Johansson, Mats Erland som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Leifland, Mats Olof som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Malmgren, Karin Maria som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Persson, Jan Åke Lennart som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Nordin, Lars Christer som är född 1950 och har titeln VDNordin, Lars Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Ove Henning som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göransson, Jesper som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamotHallersbo, Tore som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotKPMG AB som är född och har titeln RevisorJacobsson, Carl-Magnus Rune som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor.