Stål och Stil Aktiebolag

Stockholms län

Information

Stål och Stil Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Stål och Stil Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stål och Stil Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Stål och Stil Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1945-12-12. Men sedan 1980-01-01 så har Stål och Stil Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Prästkragens v. 44, 132 45, Saltsjö-boo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stål och Stil Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-286006.

Sundbyberg arbetar för att bolag som Stål och Stil Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stål och Stil Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att tillverka och sälja inredningar och möbler samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stål och Stil Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stål och Stil Aktiebolag och det är följande personer, Steinvall, Gustaf Patric Mathias som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Steinvall, Arne Christer som är född 1938 och har titeln Suppleant, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Camilla Margareta som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Stål och Stil Aktiebolag är 556046-4389.