C Lundqvist Maskin & Verktyg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva maskin- och verktygsförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för C Lundqvist Maskin & Verktyg Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är C Lundqvist Maskin & Verktyg Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 1946-08-19 så skapades C Lundqvist Maskin & Verktyg Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel C Lundqvist Maskin & Verktyg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

C Lundqvist Maskin & Verktyg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556048-0567 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sundbyberg.

Just nu är C Lundqvist Maskin & Verktyg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med C Lundqvist Maskin & Verktyg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-289100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lundqvist, Claes-Göran Bertil Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom C Lundqvist Maskin & Verktyg Aktiebolag är Jonsson, Lars Göran som är född 1961 och har titeln VD, Jonsson, Lars Göran som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Montell, Leon Viking som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundqvist, Claes-Göran Bertil som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rolf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.