H. Håkanssons Glasmästeri & Ramaffär Aktiebolag

Stockholms län

Information

H. Håkanssons Glasmästeri & Ramaffär Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som H. Håkanssons Glasmästeri & Ramaffär Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

H. Håkanssons Glasmästeri & Ramaffär Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

H. Håkanssons Glasmästeri & Ramaffär Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1946-11-12. Men sedan 1980-01-01 så har H. Håkanssons Glasmästeri & Ramaffär Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Esplanaden 15, 172 68, Sundbyberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på H. Håkanssons Glasmästeri & Ramaffär Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-281411.

Sundbyberg arbetar för att företag som H. Håkanssons Glasmästeri & Ramaffär Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för H. Håkanssons Glasmästeri & Ramaffär Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall idka glasmästeri och ramaffär samt driva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för H. Håkanssons Glasmästeri & Ramaffär Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till H. Håkanssons Glasmästeri & Ramaffär Aktiebolag och det är följande personer, Löfgren Svensson, Ann Christel som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Ove Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lennart Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericson, Magnus Patric Germund som är född 1968 och har titeln Revisor, Patric Ericsons Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för H. Håkanssons Glasmästeri & Ramaffär Aktiebolag är 556048-7174.