Harry Bouveng Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Harry Bouveng Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Harry Bouveng Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Harry Bouveng Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Harry Bouveng Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1947-09-17. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där företaget finns i jobbar för att företag som Harry Bouveng Aktiebolag ska trivas.

Harry Bouveng Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med och tillverkning av produkter inom kemisk-tekniska branschen, förvaltning av fast och lös egendom samt handel med petroleumprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Harry Bouveng Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Harry Bouveng Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Harry Bouveng Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-52038625.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Harry Bouveng Aktiebolag är Bouveng, Harry Johan Oskar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bouveng, Kerstin Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Linda Elizabeth som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Harry Bouveng Aktiebolag har 556050-7385 som sitt organisationsnummer.