Droppens Förvaltning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Droppens Förvaltning Aktiebolag är ett företag som finns i Sundbyberg. I Droppens Förvaltning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är .

Vill man kunna komma i kontakt med Droppens Förvaltning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Droppens Förvaltning Aktiebolag på telefon 070-3499669.

Bolaget ska bedriva handel-, avels- och tävlingsverksamhet med travhästar, informationskonsult inom hästsport samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet men ej verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Droppens Förvaltning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Droppens Förvaltning Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Droppens Förvaltning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-09-25 och Droppens Förvaltning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-10-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Droppens Förvaltning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Droppens Förvaltning Aktiebolag har 556082-0960 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.