Fotograf Bo Wanngård Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sundbyberg finns det ett Aktiebolag som heter Fotograf Bo Wanngård Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Fotograf Bo Wanngård Aktiebolag i Stockholms län. Sundbyberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Fotograf Bo Wanngård Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1962-10-30 så har Fotograf Bo Wanngård Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Fotograf Bo Wanngård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Fotograf Bo Wanngård Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Skiljev. 5, 191 49, Sollentuna. Vi ni istället prata med Fotograf Bo Wanngård Aktiebolag så kan ni göra det på 08-6270530.

Bolaget skall bedriva film- och stillbildsproduktion, video- produktion, TV-produktion, informations- och organisations- konsulter, utveckling av interna kommunikationssystem, annons- och reklambyråverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Wanngård, Bo Peter Torsten som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Wepsäläinen, Anders Harald Fredrik som är född 1937 och har titeln Suppleant, Boberg, Sven Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, Johansson, Bo Henrik som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Fotograf Bo Wanngård Aktiebolag har 556084-8722 som sitt organisationsnummer.