Jomack Restaurang AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang och festvåning, förvaltning av aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jomack Restaurang AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är Jomack Restaurang AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 1963-10-30 så skapades Jomack Restaurang AB och bolaget är har F-skattsedel Jomack Restaurang AB har haft det sedan 2003-01-23.

Jomack Restaurang AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-01-23

556089-7521 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är Jomack Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Jomack Restaurang AB så går det att nå dem via telefon på 08-898764 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jomack Restaurang AB är Tschoetschel, Joachim Norbert som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Tschoetschel, Lena Christina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Randér, Pär Tomas som är född 1969 och har titeln Revisor, Mapema Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .