Aktiebolaget Transema Finmekaniska Verkstad

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva finmekanisk verkstadsindustri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Transema Finmekaniska Verkstad vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är Aktiebolaget Transema Finmekaniska Verkstad en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 1968-04-09 så skapades Aktiebolaget Transema Finmekaniska Verkstad och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Transema Finmekaniska Verkstad har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Transema Finmekaniska Verkstad är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556116-3337 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sundbyberg.

Just nu är Aktiebolaget Transema Finmekaniska Verkstad Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Transema Finmekaniska Verkstad så går det att nå dem via telefon på 08-290355 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Transema Finmekaniska Verkstad är Strand, Bernt Ulf Eugen som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Brus Strand, Maud Damaris som är född 1943 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per-Arne som är född 1942 och har titeln Revisor, Barkarby Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .