Ruthströms Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sundbyberg finns det ett Aktiebolag som heter Ruthströms Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Ruthströms Mekaniska Verkstad Aktiebolag i Stockholms län. Sundbyberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1968-07-08 så har Ruthströms Mekaniska Verkstad Aktiebolag varit registrerat. Idag är Ruthströms Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Ruthströms Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Trädgårdsg. 30, 172 38, Sundbyberg. Vi ni istället prata med Ruthströms Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan ni göra det på 08-297741.

Bolaget skall driva finmekanisk verkstad samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ruthström, Hans Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Nils Erik Henrik som är född 1946 och har titeln Revisor, Borvin, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

Ruthströms Mekaniska Verkstad Aktiebolag har 556118-1537 som sitt organisationsnummer.