Sundbybergs Bokhandel Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Sundbybergs Bokhandel Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Sundbybergs Bokhandel Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sundbybergs Bokhandel Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sundbybergs Bokhandel Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-07-01. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sundbybergs Bokhandel Aktiebolag ska trivas.

Sundbybergs Bokhandel Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med böcker och pappersvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sundbybergs Bokhandel Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1970-01-01.

Idag är Sundbybergs Bokhandel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Sundbybergs Bokhandel Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-281016.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sundbybergs Bokhandel Aktiebolag är Börjeson, Birgit Annie som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Siv Elisabet som är född 1942 och har titeln Suppleant, Kindvall, Jenny Maria som är född 1971 och har titeln Revisor, JA Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Sundbybergs Bokhandel Aktiebolag har 556137-0700 som sitt organisationsnummer.