Aktiebolaget A. Ahlströms Skruvhaksfabrik & Co

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Aktiebolaget A. Ahlströms Skruvhaksfabrik & Co är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget A. Ahlströms Skruvhaksfabrik & Co är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget A. Ahlströms Skruvhaksfabrik & Co är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget A. Ahlströms Skruvhaksfabrik & Co är ett Aktiebolag och skapades 1970-10-14. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget A. Ahlströms Skruvhaksfabrik & Co ska trivas.

I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget A. Ahlströms Skruvhaksfabrik & Co inte är momsregistrerat.

Idag är Aktiebolaget A. Ahlströms Skruvhaksfabrik & Co Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget A. Ahlströms Skruvhaksfabrik & Co så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-43072.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Aktiebolaget A. Ahlströms Skruvhaksfabrik & Co är Callmander, Carl Jakob Louis som är född 1976 och har titeln Likvidator, .

Aktiebolaget A. Ahlströms Skruvhaksfabrik & Co har 556140-0614 som sitt organisationsnummer.