Bodonitryck M. Eriksson Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sundbyberg finns det ett Aktiebolag som heter Bodonitryck M. Eriksson Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Bodonitryck M. Eriksson Aktiebolag i Stockholms län. Sundbyberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bodonitryck M. Eriksson Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1970-10-26 så har Bodonitryck M. Eriksson Aktiebolag varit registrerat och sedan 1970-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bodonitryck M. Eriksson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Bodonitryck M. Eriksson Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Nordenflychtsv. 15, 112 51, Stockholm. Vi ni istället prata med Bodonitryck M. Eriksson Aktiebolag så kan ni göra det på 08-980765.

Bolaget skall driva tryckerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Claesson, Magnus Åke Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lind, Jörgen Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Stig Jörgen som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jonny Daniel Mattias som är född 1973 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Claesson, Magnus Åke Lennart -Lind, Stig Jörgen .

Bodonitryck M. Eriksson Aktiebolag har 556140-3717 som sitt organisationsnummer.