Vega Fastigheter AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Vega Fastigheter AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Vega Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för Vega Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

Vega Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 1971-07-20. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där företaget finns i jobbar för att företag som Vega Fastigheter AB ska trivas.

Vega Fastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är att förvärva, projektera, äga och förvalta, försälja och bebygga fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vega Fastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Vega Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Vega Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-294080.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Falstad Östedt, Anna Maria Christina -Falstad, Erik Olov.

De som är på något sätt har med Vega Fastigheter AB är Falstad, Erik Olov som är född 1948 och har titeln VD, Falstad, Erik Olov som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Falstad, Lars Ragnar Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falstad Östedt, Anna Maria Christina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Falstad, Christina M Lennartsdotter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Falstad, Olov Fredrik som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamotÅkesson, Monty Jan Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Stig Daniel som är född 1964 och har titeln Revisor, Lönnström, Ulf Peter Tomas som är född 1961 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vega Fastigheter AB har 556148-9989 som sitt organisationsnummer.