Aktiebolaget Stor-Stockholms Plåtslageri

Stockholms län

Information

Aktiebolaget Stor-Stockholms Plåtslageri är ett av många företag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Stor-Stockholms Plåtslageri finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Stor-Stockholms Plåtslageri är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Stor-Stockholms Plåtslageri som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1972-07-10. Men sedan 1972-01-01 så har Aktiebolaget Stor-Stockholms Plåtslageri varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gränsg. 5, 172 78, Sundbyberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Stor-Stockholms Plåtslageri så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-290900.

Sundbyberg arbetar för att företag som Aktiebolaget Stor-Stockholms Plåtslageri ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Stor-Stockholms Plåtslageri. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva byggnadsplåtslageri och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Stor-Stockholms Plåtslageri är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Stor-Stockholms Plåtslageri och det är följande personer, Roth, Hans Eric Thomas som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Roth, Mikael Henry som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Roth, Patrik Hans-Eric som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Stor-Stockholms Plåtslageri är 556166-6529.