Filmljud H Pettersson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Filmljud H Pettersson Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Filmljud H Pettersson Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Filmljud H Pettersson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Filmljud H Pettersson Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1972-10-23. Men sedan 1987-01-01 så har Filmljud H Pettersson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Trädgårdsg. 6, 172 38, Sundbyberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Filmljud H Pettersson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-297000.

Sundbyberg arbetar för att bolag som Filmljud H Pettersson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Filmljud H Pettersson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva inspelning av språkversioner för video och CD, samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Filmljud H Pettersson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Pettersson, Henry Viktor -Pettersson, Siri Anita.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Filmljud H Pettersson Aktiebolag och det är följande personer, Pettersson, Henry Viktor som är född 1938 och har titeln VD, Pettersson, Henry Viktor som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Siri Anita som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Henebratt, Karl Herbert som är född 1935 och har titeln Suppleant, Ramberg, Dag Olov som är född 1947 och har titeln Suppleant, Enmark, Stefan Andreas som är född 1965 och har titeln Revisor.Söderlund, Stefan Åke Christian som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorgruppen Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Filmljud H Pettersson Aktiebolag är 556170-8768.