JaLö Invest Aktiebolag (Femettan)

Stockholms län

Information

JaLö Invest Aktiebolag (Femettan) hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där JaLö Invest Aktiebolag (Femettan) finns. I Sundbyberg så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. JaLö Invest Aktiebolag (Femettan) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket JaLö Invest Aktiebolag (Femettan) har haft sedan 1994-01-01. JaLö Invest Aktiebolag (Femettan) har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till JaLö Invest Aktiebolag (Femettan) så kan ni göra det genom att skicka er post till Hallonbergsplan 5, 174 52, Sundbyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6282035.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är JaLö Invest Aktiebolag (Femettan) Privat, ej börsnoterat.

JaLö Invest Aktiebolag (Femettan) har idag 556171-5771 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för JaLö Invest Aktiebolag (Femettan)

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och fastigheter, servicehandel med främst förlagsprodukter, tidningar, tobak, konfektyr och ombudsverksamhet för spel såsom bl a trav, tips och lotter, konsultverksamhet inom marknadsföring samt förmedla kontakter mellan ett nätverk av leverantörer och deras presumtiva kunder, konsultverksamhet inom personal- och organisationsutveckling samt privat konsultation och vägledning för privata personer med smärtproblem jämte därmed förenlig verksamhet.

I JaLö Invest Aktiebolag (Femettan) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löfquist, Jan Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfquist, Eva Katarina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Jerkeryd, Torsten Lars-Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Stuvsta Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .