Åbax Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Stockholms län

Information

556179-4172 är organisationsnummer för verksamheten Åbax Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åbax Mekaniska Verkstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som Åbax Mekaniska Verkstad Aktiebolag finns i.

Åbax Mekaniska Verkstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1973-04-10 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åbax Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

Åbax Mekaniska Verkstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åbax Mekaniska Verkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Åbax Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-284860 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 5, 172 75, Sundbyberg

Bolaget skall bedriva tillverkning av finmekaniska produkter till verkstadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åbax Mekaniska Verkstad Aktiebolag och det är Axelsson, Ove Hans Evald som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Edit Rosita som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hasselström, Ulla Margareta som är född 1952 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor,