Riksettan Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Riksettan Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Riksettan Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Riksettan Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Riksettan Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1977-10-06. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Riksettan Aktiebolag ska trivas.

I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall vara ett serviceföretag inom bingoverksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta hyresrätter och lokaler samt bedriva förmögenhetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig rörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Riksettan Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Riksettan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Riksettan Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-211855.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Riksettan Aktiebolag är Westin, Ulf Göran som är född 1954 och har titeln Extern VD, Karlsson, Ulf Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bojling, Jan Erik Börje som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Danhard, Mats Ola som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Evén, Per Åke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Grunder, Hans Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotHahne, Kristofer som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindvall, Christer Herbert som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Peterson, Bo Gunnar Theodor som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotWester, Axel Edvard som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotForslund, Jan Tomas som är född 1965 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Riksettan Aktiebolag har 556195-6250 som sitt organisationsnummer.