A Lundgren Smide AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva plåtslageri- och smidesverkstad, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för A Lundgren Smide AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är A Lundgren Smide AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 1978-03-15 så skapades A Lundgren Smide AB och verksamheten är har F-skattsedel A Lundgren Smide AB har haft det sedan 1994-01-01.

A Lundgren Smide AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556196-6390 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sundbyberg.

Just nu är A Lundgren Smide AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med A Lundgren Smide AB så går det att nå dem via telefon på 08-56480590 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lundgren, Hans Krister Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom A Lundgren Smide AB är Lundgren, Hans Richard som är född 1972 och har titeln VD, Lundgren, Hans Richard som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Hans Krister som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundgren, Eva-Lena som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Linder, Lars Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, .