Transportbilar i Sundbyberg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Transportbilar i Sundbyberg Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Transportbilar i Sundbyberg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Transportbilar i Sundbyberg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Transportbilar i Sundbyberg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-01-28. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där företaget finns i jobbar för att företag som Transportbilar i Sundbyberg Aktiebolag ska trivas.

Transportbilar i Sundbyberg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med bilar samt idka därmed förenlig rörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Transportbilar i Sundbyberg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Transportbilar i Sundbyberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Transportbilar i Sundbyberg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-982065.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Transportbilar i Sundbyberg Aktiebolag är Lindahl, Per-Olov som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund Lindahl, Lena Charlotta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Fridblom, Mats som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Transportbilar i Sundbyberg Aktiebolag har 556203-3349 som sitt organisationsnummer.