Ejebratts Lyftservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ejebratts Lyftservice Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Ejebratts Lyftservice Aktiebolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ejebratts Lyftservice Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Ejebratts Lyftservice Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Ejebratts Lyftservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rissnestigen 7, 172 37, Sundbyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-299971.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ejebratts Lyftservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ejebratts Lyftservice Aktiebolag har idag 556204-1136 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ejebratts Lyftservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva service och arbeten med hjälp av lyftkran och därmed förenlig verksamhet.

I Ejebratts Lyftservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ejebratt, Bo Erik Arnold som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hancock, Mac Osborne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jonsson, Jan Bertil som är född 1942 och har titeln Revisorssuppleant, Josefsson, Rune Hans-Ulric som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .