Scancables Aktiebolag

Stockholms län

Information

556212-3173 är organisationsnummer för företaget Scancables Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scancables Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som Scancables Aktiebolag finns i.

Scancables Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-10-01 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Scancables Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Scancables Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Scancables Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Scancables Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6220500 eller genom brev på följande adress:
Kabelvägen 1, 164 83, Stockholm

Föremålet för bolagets vekrsamhet är att bedriva import och försäljning av kabel och övreig elektrisk utrustning ävensom att utöva därmed förenlig rörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Scancables Aktiebolag och det är Macpherson, Nina Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Hans Yngve som är född 1952 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Skoglund, Ann Jeanette som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor,