Acte Supply AB

Stockholms län

Information

Acte Supply AB är ett av många bolag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Acte Supply AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Acte Supply AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Acte Supply AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1981-11-24. Men sedan 1988-01-01 så har Acte Supply AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Acte Supply AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-4452800.

Sundbyberg arbetar för att bolag som Acte Supply AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Acte Supply AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall sälja elektriska- och elektroniska komponenter, ävensom driva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Acte Supply AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Acte Supply AB och det är följande personer, Donnerlid, Jan Håkan som är född 1965 och har titeln VD, Donnerlid, Jan Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Almeling, Ulf Gunnar Roland som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Enmark, Carl Niklas Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Gladh, Ulf Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.Jansson, Linda Jenny som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Acte Supply AB är 556213-2406.