Lagerholm Förvaltning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lagerholm Förvaltning Aktiebolag är ett företag som finns i Sundbyberg. I Lagerholm Förvaltning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lagerholm, Claes-Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunzell, Ingela Susanne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Lindholm, Stig Hugo som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lagerholm Förvaltning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lagerholm Förvaltning Aktiebolag på telefon 08-359300.

Bolaget skall utföra försäljning, reparationer och uthyrning av bilar, och tillbehör och därmed förenlig verksamhet ävensom idka konsulterande företagsledning samt köp och förvaltning av värdepapper och fastigheter.

Idag är Lagerholm Förvaltning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lagerholm Förvaltning Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lagerholm Förvaltning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-05-17 och Lagerholm Förvaltning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lagerholm Förvaltning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lagerholm Förvaltning Aktiebolag har 556213-6282 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.