Tandläkare Jan Jansson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tandläkare Jan Jansson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är Tandläkare Jan Jansson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 1982-04-15 så skapades Tandläkare Jan Jansson Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Tandläkare Jan Jansson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556216-9507 är organisationsnummret för företaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är Tandläkare Jan Jansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Tandläkare Jan Jansson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-280020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tandläkare Jan Jansson Aktiebolag är Jansson, Jan Bertil Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lärksäter Jansson, Inger Cecilia som är född 1952 och har titeln Suppleant, Brandstam, Arne Mikael som är född 1963 och har titeln Revisor, Brandstams Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .