Rektron Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rektron Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Rektron Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rektron Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Rektron Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1982-06-18. Men sedan 1982-01-01 så har Rektron Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Franstorpsv. 11, 172 66, Sundbyberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rektron Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-295650.

Sundbyberg arbetar för att företag som Rektron Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rektron Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av anpassade programvaror, databaserade produkter och tjänster för att dokumentera tillverkningskvalitet genom datainsamling, återkoppling och analyser av kvalitetsrelaterade parametrar

Firmatecknare för Rektron Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Lundin, Kurt Åke Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rektron Aktiebolag och det är följande personer, Florgård, Love Classon som är född 1978 och har titeln VD, Florgård, Love Classon som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriques, Jan Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hammarlund, Birgitta Carina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Kurt Åke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömlid, Kjell Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindblom, Nils Stefan som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Rektron Aktiebolag är 556218-2161.