Rieds-Skor Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rieds-Skor Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sundbyberg. I Rieds-Skor Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Garabedian, Jurek Gurgen som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlgren, Lena Birgitta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Niemistö, Raija Inkeri som är född 1949 och har titeln Revisor, Raija Niemistö Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rieds-Skor Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Rieds-Skor Aktiebolag på telefon 08-294500.

Bolaget skall driva detaljhandelsförsäljning av skor jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rieds-Skor Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rieds-Skor Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Rieds-Skor Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rieds-Skor Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rieds-Skor Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rieds-Skor Aktiebolag har 556219-9389 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.