S.B.G.:s Textilputs Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och S.B.G.:s Textilputs Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och S.B.G.:s Textilputs Aktiebolag är ett av dem. Statusen för S.B.G.:s Textilputs Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

S.B.G.:s Textilputs Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-07-31. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som S.B.G.:s Textilputs Aktiebolag ska trivas.

S.B.G.:s Textilputs Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med lump samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S.B.G.:s Textilputs Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är S.B.G.:s Textilputs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med S.B.G.:s Textilputs Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-293634.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med S.B.G.:s Textilputs Aktiebolag är Hygrell, Stig Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hygrell, Ingrid Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Törnskog, Björn Jonny Carl som är född 1967 och har titeln Revisor, Törnskogs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

S.B.G.:s Textilputs Aktiebolag har 556246-9303 som sitt organisationsnummer.