Kåges Herr Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Kåges Herr Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kåges Herr Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kåges Herr Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kåges Herr Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-09-20. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kåges Herr Aktiebolag ska trivas.

Kåges Herr Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom konfektion herr & junior samt äga och förvalta värdepapper samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kåges Herr Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Kåges Herr Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Kåges Herr Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-280326.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Simonsson, Arne Klas Gustav -Simonsson, Bengt Håkan.

De som är på något sätt har med Kåges Herr Aktiebolag är Simonsson, Arne Klas Gustav som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson, Bengt Håkan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson, Karl Gustaf som är född 1927 och har titeln Suppleant, Sundstrand, Hans Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Lindholm, Sigvor Katarina som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Kåges Herr Aktiebolag har 556249-0994 som sitt organisationsnummer.