Sundbybergs Blomsterhandel AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Sundbybergs Blomsterhandel AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Sundbybergs Blomsterhandel AB är ett av dem. Statusen för Sundbybergs Blomsterhandel AB är att Bolaget är aktivt.

Sundbybergs Blomsterhandel AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-10-16. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där företaget finns i jobbar för att företag som Sundbybergs Blomsterhandel AB ska trivas.

Sundbybergs Blomsterhandel AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av blommor samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sundbybergs Blomsterhandel AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Sundbybergs Blomsterhandel AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Sundbybergs Blomsterhandel AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-280777.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sundbybergs Blomsterhandel AB är Cedergren, Linda Maria Susanna som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Cedergren, Thomas Wilhelm Lennart som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hellman, Leif-Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Prosilium Revisionsaktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Sundbybergs Blomsterhandel AB har 556249-8427 som sitt organisationsnummer.