Big Produkter Bengtsson och Kilgren Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sundbyberg finns det ett Aktiebolag som heter Big Produkter Bengtsson och Kilgren Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Big Produkter Bengtsson och Kilgren Aktiebolag i Stockholms län. Sundbyberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Big Produkter Bengtsson och Kilgren Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1985-01-10 så har Big Produkter Bengtsson och Kilgren Aktiebolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Big Produkter Bengtsson och Kilgren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Big Produkter Bengtsson och Kilgren Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Domnarvsg. 11, 163 53, Spånga. Vi ni istället prata med Big Produkter Bengtsson och Kilgren Aktiebolag så kan ni göra det på 08-286566.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av maskiner och verktyg inom verkstadsindustriområdet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Bengtsson, Jan Peter som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungström, Monica Linnéa som är född 1953 och har titeln Suppleant, Marcusson, Lars Jonas som är född 1960 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Big Produkter Bengtsson och Kilgren Aktiebolag har 556253-3389 som sitt organisationsnummer.