Swedish System Integration Air Traffic Management AB

Stockholms län

Information

Swedish System Integration Air Traffic Management AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Swedish System Integration Air Traffic Management AB finns. I Sundbyberg så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Swedish System Integration Air Traffic Management AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Swedish System Integration Air Traffic Management AB har haft sedan 1994-01-01. Swedish System Integration Air Traffic Management AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Swedish System Integration Air Traffic Management AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Landsv. 39, 172 63, Sundbyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-982300.

Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Swedish System Integration Air Traffic Management AB Privat, ej börsnoterat.

Swedish System Integration Air Traffic Management AB har idag 556257-5554 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kellquist, Barbro Irene Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Ordförande saknas. är den som för stunden ansvarar för Swedish System Integration Air Traffic Management AB

Bolaget skall bedriva systemutveckling och konsultverksamhet samt utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för flygtrafikledning, kapitaltförvaltning samt handel med aktier och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Swedish System Integration Air Traffic Management AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schörling, Gustav Christer som är född 1948 och har titeln VD, Schörling, Gustav Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Kellquist, Barbro Irene som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kellquist, Per Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Matts, Anders Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Bengt Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotBjörk, Hans Gustav Svante som är född 1958 och har titeln Revisor, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .