HD Transport & Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och HD Transport & Konsult Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och HD Transport & Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för HD Transport & Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

HD Transport & Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-01-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som HD Transport & Konsult Aktiebolag ska trivas.

HD Transport & Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-05. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra och bedriva förmedling av transporter samt bedriva konsultativ verksamhet inom reklam- och informations- branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HD Transport & Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är HD Transport & Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med HD Transport & Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6079670.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med HD Transport & Konsult Aktiebolag är Lindwall, Thomas Peter som är född 1954 och har titeln Likvidator, Samuelsson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

HD Transport & Konsult Aktiebolag har 556271-4336 som sitt organisationsnummer.