Grafisk Elservice Försäljnings Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Grafisk Elservice Försäljnings Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Grafisk Elservice Försäljnings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Grafisk Elservice Försäljnings Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Grafisk Elservice Försäljnings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-09-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Grafisk Elservice Försäljnings Aktiebolag ska trivas.

Grafisk Elservice Försäljnings Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning samt reparation och underhåll av grafiska, el- och teleprodukter, kontors- och distributionsmaskiner jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grafisk Elservice Försäljnings Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Grafisk Elservice Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Grafisk Elservice Försäljnings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7062500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Corbal, Joseph -Hedlund, Sven Ingvar.

De som är på något sätt har med Grafisk Elservice Försäljnings Aktiebolag är Hedlund, Sven Ingvar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Corbal, Joseph som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Corbal, Marianne Lillian som är född 1946 och har titeln Suppleant, Hedlund, Inga Maria Christina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lundström, Eva Christina Marianne som är född 1944 och har titeln Revisor, Eva Lundström Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Grafisk Elservice Försäljnings Aktiebolag har 556282-6932 som sitt organisationsnummer.