Data Konsolidering i Sverige Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Data Konsolidering i Sverige Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sundbyberg här finns det många olika Aktiebolag. Data Konsolidering i Sverige Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sundbyberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Data Konsolidering i Sverige Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556306-2438.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-987650 alternativt besöka eller skicka post till Data Konsolidering i Sverige Aktiebolag på följande adress Skogsbacken 27, 172 41, Sundbyberg.

Data Konsolidering i Sverige Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Data Konsolidering i Sverige Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Ringius, Rosa Elena som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av dataprogram, datorer, terminaler, skrivare, datakommunikationsutrustning och övrig datautrustning samt därmed förenlig verksamhet.