InnoSys AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och InnoSys AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och InnoSys AB är ett av dem. Statusen för InnoSys AB är att Bolaget är aktivt.

InnoSys AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-10-05. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som InnoSys AB ska trivas.

InnoSys AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva dataprogrammering avseende utveckling av affärssystem samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att InnoSys AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är InnoSys AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med InnoSys AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5869755.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med InnoSys AB är Karlsson, Lars Gunnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Kerstin Agneta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Forsman, Kerstin Margareta Viola som är född 1951 och har titeln Revisor, RevisorCompaniet HFM AB som är född och har titeln Revisor, .

InnoSys AB har 556307-4888 som sitt organisationsnummer.