CB Plast- & Metalltryck Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva screentryckning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CB Plast- & Metalltryck Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är CB Plast- & Metalltryck Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 1987-10-20 så skapades CB Plast- & Metalltryck Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel CB Plast- & Metalltryck Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

CB Plast- & Metalltryck Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556308-7799 är organisationsnummret för företaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är CB Plast- & Metalltryck Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med CB Plast- & Metalltryck Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-291835 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom CB Plast- & Metalltryck Aktiebolag är Myrén, Carina Elisabet som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Daniczewski, Paul som är född 1933 och har titeln Suppleant, Johansson, Curt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .