Pagina Förlags Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Pagina Förlags Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pagina Förlags Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Pagina Förlags Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Pagina Förlags Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-03-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pagina Förlags Aktiebolag ska trivas.

Pagina Förlags Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet med inriktning på produktion och utgivande av böcker, periodiska skrifter, video och dataprogram ävensom idka dämed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pagina Förlags Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Pagina Förlags Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Pagina Förlags Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56421800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Pagina Förlags Aktiebolag är Medin, Lennart Ingvar som är född 1956 och har titeln VD, Medin, Lennart Ingvar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Gårdö, Carl Marcus Olof som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Glemme, Malin Lisa Marie som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Gårdö, Annette Lovisa Viktoria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Morberg, Kjell Gustaf som är född 1949 och har titeln RevisorFjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Pagina Förlags Aktiebolag har 556314-2347 som sitt organisationsnummer.