J E Söderlund Bygg Aktiebolag

Stockholms län

Information

J E Söderlund Bygg Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där J E Söderlund Bygg Aktiebolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. J E Söderlund Bygg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket J E Söderlund Bygg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. J E Söderlund Bygg Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till J E Söderlund Bygg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Drakes v. 6, 186 42, Vallentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6482299.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är J E Söderlund Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

J E Söderlund Bygg Aktiebolag har idag 556314-7247 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för J E Söderlund Bygg Aktiebolag

Bolaget skall driva byggnadsverksamhet, handel med fast och lös egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

I J E Söderlund Bygg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Söderlund, Jan-Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Öst Söderlund, Ann-Sofie Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Äng, Per Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .