Sanering, Bygg och Golv i Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Sanering, Bygg och Golv i Stockholm AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sundbyberg här finns det många olika Aktiebolag. Sanering, Bygg och Golv i Stockholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sundbyberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Sanering, Bygg och Golv i Stockholm AB är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556325-8937.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Sanering, Bygg och Golv i Stockholm AB på följande adress Liev. 50, 125 33, Älvsjö.

Sanering, Bygg och Golv i Stockholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sanering, Bygg och Golv i Stockholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , Danielsson, Lars Joakim som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet ska vara bygg- och golvarbeten samt lokalvård och därmed förenlig verksamhet.